Батареї у домівках кам’янчан все менше і менше гріють

Батареї у домівках  кам’янчан все менше і менше гріють
  • Комунальники повідомляють, що тепло в будинки постачається за допомогою централізованої системи опалення, а не індивідуальної

Поступово температура зовнішнього повітря підвищилась і кам’янчани звертаються до працівників комунальної служби з проханням понизити температуру теплоносія у батареях.

Комунальники зазначають, варто розуміти, що тепло в будинки постачається за допомогою централізованої системи опалення, а не індивідуальної. І технічні можливості централізованої системи не дозволяють регулювати температуру окремо у кожній квартирі.

«Зміна температури теплоносія регулюється відповідно до середньодобової температури зовнішнього повітря. Тобто, чим тепліше на вулиці, тим нижча температура батареї й менша кількість спожитого будинком тепла», йдеться у повідомленні прес-служби комунального підприємства «Міськтепловоденергія».

На разі батареї поступово з кожним днем будуть охолоджуватись через тенденцію підвищення температури повітря. Регулювання подачі теплоносія відбувається відповідно до середньодобової температури, а не пікової температури протягом дня.

Коментарі
keyboard_arrow_up