Бум краси у Кам’янці: як проходять змагання майстрів б’юті сфери (Фото і Відео)

Бум краси у Кам’янці: як проходять змагання майстрів б’юті сфери (Фото і Відео)
  • Сьогодні вперше у Кам'янці проходить відбіркові б’юті змагання до Всеукраїнського чемпіонату «Grand Euphoria»
  • Майстри з усієї України приїхали сюди, щоб довести свою професійність
  • Журналісти "20 хвилин" поспілкувалися з організаторкою заходу та підготували відеоролик 

Сьогодні в міському будинку культури Кам’янця з 9-тої ранку трудяться 220 фахівців сфери краси з різних міст України. Усі вони прагнуть пройти відбірковий тур 22-го Чемпіонату України СПУ "Grand Euphoria".

Від ранку до приміщення заходить та виходить велика кількість жінок віком від 18 до 40-ка років.  Вони - учасниці, моделі та відвідувачі. Кожна старається над своєю роботою, очікує на результат й спостерігає за процесом створення краси.

Захід вийшов дійсно масово-гарним: як роботи учасників відбіркового етапу, так й оформлення будинку культури. Червона доріжка, чорні гелеві кульки, кольорова підсвітка стін, кільцеве світло та музика від діджея - враження, що ти потрапляєш за приватну фешн-вечірку.

Журналісти «20 хвилин» вирішили поцікавитися, які складнощі виникали під час організації такої краси.

За словами організаторки заходу кам’янчанки Оксани Долінської, найскладнішим у підготовці було виготовлення нових столів для всіх фахівців та владнання питання малої кількості напруги в приміщенні.

Змагання об’єднали в одному місці майстрів з різних куточків України, а от скільки мешканців Кам’янця взяли участь у сьогоднішньому змаганні:

«Шість кам’янчан - надзвичайно прикро, що так склалося, але розумію це величезна конкуренція. Тут майстри не просто беруть участь, а й заявляють про себе. Це зріст – битва за звання чемпіона.»

Хто оцінюватиме учасників:

«Для учасників сьогоднішній відбір це шанс здобути титул чемпіона України в чотирьох напрямах: перукарське мистецтво, нігтьова естетика, макіяж та моделювання брів.

Їх роботу приїхали оцінювати 30 суддів зі старійшинами. Особисто я відмовилася від суддівства у своєму місті, щоб змагання пройшли максимально об’єктивно.»

Які подарунки чекають на майстрів:

«В кінці дня учасників нагороджуватимуть дипломами, медалями, титулами та подарунками від спонсорів.»

Коментарі
keyboard_arrow_up