Через обвал 50-річної труби каналізаційного колектора може постраждати Смотрич

Через обвал 50-річної труби каналізаційного колектора може постраждати Смотрич
Фото прес-служби кп "Міськтепловоденергія"
  • Через корозію бетону стався обвал 50-річної труби, від якої залишилася лише труха, на основному каналізаційному колекторі
  • Його зупинка може призвести до скиду стічних вод в річку Смотрич

18 квітня на каналізаційному колекторі в районі залізнодорожнього переїзду біля м’ясокомбінату по вулиці Харченко, 2 стався обвал залізобетонної труби через корозію бетону.

Як повідомляє прес-служба кп «Міськтепловоденергія» цей колектор відводить води з центральної частини міста, до нього під’єднано 300 житлових будинків.

«Аварійному відновленню шляхом перепрокладання підлягає ділянка каналізаційної мережі від місця пошкодження довжиною 850 метрів», -повідомив заступник генерального директора КПМТВЕ з водопостачання та водовідведення.

Ситуацію ускладнює проходження каналізаційного колектора під залізничною колією на глибині понад шість метрів. Зупинка роботи колектора може призвести до аварійного скиду стічних вод в річку Смотрич.

За наказом міського голови було створено комісію для обстеження аварійної ситуації. «Ліквідаційні роботи потрібно розпочати якнайшвидше. А для цього терміново віднайти орієнтовно 4 млн грн.», повідомляє очільник Кам’янця у мережі Facebook.

Коментарі
keyboard_arrow_up