Чи дощитиме на тижні у Кам’янці?

Чи дощитиме на тижні у Кам’янці?
  • Вересень продовжує наберати обертів.
  • Щоправда, кам’янчани ще не встигли відчути справжнього осіннього настрою.
  • Та чи новий тиждень, який щойно розпочався, мине без опадів?

Погода у Кам’янці - Подільському цього тижня буде мінливою. Принаймні, так запевняють синоптики з “Укргідрометцентру”. Понеділок, 11 вересня, наприклад, ще  можна насолоджуватися справжнім літнім теплом. Стовпчик термометра сягне помітки в +28 градусів за Цельсієм.День видасться сонячним та безопадним.

А от вже у вівторок 12 вересня, Кам’янець може накрити гроза та дощі. Температура повітря теж впаде до позначки +25 градусів вдень, і 13 градусів вище нуля вночі.

Дощ і гроза має намір продовжитися до середи 13 вересня. Вночі температура повітря дорівнюватиме лише +10 градусів, а вдень, дощ хоч і перестане, тепло не буде - лише +22 градуси за Цельсієм.

Четвер 14 вересня у Кам’янці - Подільському повернеться до теплої та безопадної погоди. Вдень стовпчик термометра покаже +26 градусів за Цельсієм.

Останній день  робочого тижня буде трохи прохолоднішим, ніж напередодні. +11 - +21 градус за Цельсієм - такими будуть температурні коливання у Кам’янці на п’ятницю 15 вересня. Але й тоді - без опадів.





 

Коментарі
keyboard_arrow_up