Чим дивуватиме фестиваль "РетроФест-2019"

Чим дивуватиме фестиваль "РетроФест-2019"
  • Четвертий Міжнародний фестиваль "РетроФест-2019" відбудеться з 7 по 9 червня у Кам’янці-Подільському

Вінтажні фуд-корти, старовинні авто і костюмовані кам'янчани 19-20 століття. Крім того, гості фестивалю зустрінуть супергероїв та парові машини проекту СТІМПАНК.

"Велика авто7’я зустрічається на "Ретрофесті" - гасло цьогорічного фестивалю.

Першого ж дня організатори встановлять стіл довжиною близько 30 метрів. На цьому смаколики не закінчуються. Серед аматорів проходитиме кулінарний конкурс "Бабусин рецепт млинців".

Для гостей влаштують розважальні зони на локації Грай-Land. Кожен зможе цікаво провести час – зіграти у шахи, доміно, шашки та інші популярні ігри. Про це повідомляє прес-служба мерії.

Для наймолодших гостей відбудеться показ #RetroKidsShow, на якому діти дефілюватимуть в ретро-сукнях і вантажних костюмах з метеликами.

"Наймолодшому учаснику цього дійства, лише півтора року і він вже готує образ до свята. А продемонструвати себе як модельєрів наймолодші учасники зможуть на конкурсі "Стильна лялька", де вони створять вбрання й покажуть його журі", йдеться у повідомленні.

Не залишать без уваги й домашніх улюбленців. Для чотирилапих пройде конкурс у ретро-образах під назвою #МійСтильнийДруг. Реєстрація на сайті фестивалю вже почалася.

Також відбудеться традиційна експозиція ретроавтомобілів.

Коментарі
keyboard_arrow_up