Чим дивуватиме "Молодіжна столиця" 2019 року (ОНОВЛЕНО)

Чим дивуватиме "Молодіжна столиця" 2019 року (ОНОВЛЕНО)
Фото прес-служби
  • Вчора кам’янчани відправилися до Києва, щоб провести прес-конференцію «Кам’янець-Подільський – Молодіжна столиця України: події та плани на рік»
  • Крім того містяни представили інновацію - паспорт громадянина Молодіжної столиці України

Учора, 26 лютого, відбулася прес-конференція «Кам’янець-Подільський – Молодіжна столиця України: події та плани на рік», що проходила у прес-центрі кабміну.

На ній виступили Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов; голова Національної молодіжної ради України Андрій Колобов; керівник департаменту міжнародної співпраці Українського інституту міжнародної політики Надія Афанасьєва і делегація міської влади з молоддю Кам'янця-Подільського, повідомляє прес-служба мерії.
 

Заступник міського голови Кам'янця презентував паспорт громадянина Молодіжної столиці України.

"Це - «документ», який в електронному форматі зможе отримати кожен, хто планує відвідати заходи МСУ у Кам’янці, роздрукувати його, а під час реєстрації на захід отримати штамп про перебування. Серед власників найбільш «проштампованих» паспортів міська влада за підсумками року проведе конкурс і нагородить переможців цінними призами.", йдеться у повідомленні. 

Містяни на прес-конференції презентували лого та оформлення, яке планується використовувати поруч із візуальною стилістикою конкурсу «Молодіжна столиця України».

Крім того пролунав Гімн Молодіжної столиці, який виконав гурт «Експансія». Це пісня стане музичним треком цьогорічних молодіжних подій у Кам’янці-Подільському.

Молодь розповіла присутнім, які заходи відбудуться у 2019 році. Стало відомо, що заходи будуть розподілені на 3 виміри: політичний, соціо-економічний та культурний. Загалом, ми побачимо понад 42 заходи.

Як стверджують організатори, найгучнішою подією року стане Форум молодіжної столиці – Всеукраїнські молодіжні сходини, що відбудуться на території старовинної фортеці у середині вересня.

Коментарі
keyboard_arrow_up