Де у Кам’янці першочергово облаштують сквер? Кам’янчани у першій публічній консультації

Де у Кам’янці першочергово облаштують сквер? Кам’янчани у першій публічній консультації
  • У Кам’янці-Подільському представники Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» реалізували форму впливу громадян на владу – публічні консультації.

У Кам’янці завершилась перша публічна консультація на тему «Де першочергово варто обрати сучасний сквер?». Містяни місяць могли обирати місце облаштування такого типу місця відпочинку серед варіантів:

1. Позаду Ратуші (площа Польський ринок)

2. Над каньйоном на Руських фільварках (вулиця І. Франка, 3)

3. В районі військового містечка (вулиця Вокзальна, 89).

Вчора, 3 травня, відбулася конференція для оголошення результатів консультації. Тож організатори повідомили, що в опитуванні взяло участь 252 людини. Більше сотні кам’янчани обрали для першочергового облаштування сквер позаду Ратуші.

На прес-конференції був присутній заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабій, який запевнив, що така форма впливу громадян на владу є ефективною, так уже вчора, 3 квітня на сесії міської ради обговорили розробку проекту скверу, якого обрали кам’янчани. Міський голова дав розпорядження департаменту ЖКГ міста розпочати проектування території позаду Ратуші.

Наступну публічну консультацію планують реалізувати уже в червні, поки що її тематику остаточно не визначили. Проте уже зараз можна запропонувати назву майбутнього скверу у коментарях у дописах Активної Громади.

Коментарі
keyboard_arrow_up