День Незалежності у Кам’янці-Подільському святкували навіть іноземці

День Незалежності у Кам’янці-Подільському святкували навіть іноземці
У Кам’янці святкували із національною символікою та іноземними гостями, які приїхали у наше місто із Південної Азії.

Запальний концерт, пісні, танці, мультимедійні програми, повітряні кульки та запах шашлику – так проходило святкування у Кам’янці-Подільському. Відзначати свято почали ще вчора. Проте сьогодні, 24 серпня, кам’янчани традиційно одягнули вишиванки та прийшли до Ратуші. Серед розмаїття колоритних українців вирізнялися іноземці.  Під запальну музику парочка підтанцьовувала. Журналістці «20minut» гості розповіли, що не могли пропустити таку подію.  
- Ми подорожуємо. Нам сказали, що сьогодні українці святкують державне свято, - каже гість із Південної Азії Чень Ганшен. - Нам дуже подобається музика. Вона така весела.

Ввечері біля сцени зібралося чимало людей. 

- Ми кожного року на День Незалежності одягаємо вишиванку. Сьогодні в національному одязі ходили, щоб ми поклали квіти до пам’ятника Шевченку і разом із кам’янчанами несли прапор в старе місто, - розповідають Марина Буга та Анастасія Климчук. - Святкуємо культурно та з патріотичним настроєм.

- Святкувати День Незалежності прагнемо у патріотичному дусі, - розповідає Ілона Віннічук . – Ми з Романом вирішили не нехтувати українським традиціями і прийти в національному одязі. Створили образи собі самі. Головне, щоб було стильно та по-українськи.

 Боді-арт для дітей завжди перетворює звичайний день на свято

Читайте також: Прикрасивши велосипеди національною символікою, кам'янчани проїхалися вулицями міста

Криза, відчай і війна - у Кам’янці на флешмобі показали події в Україні

Коментарі
keyboard_arrow_up