Для військовослужбовців у Кам’янці збудують три казарми

Для військовослужбовців у Кам’янці збудують три казарми
  • На початку другого півріччя 2019 планують здати в експлуатацію одну казарму покращеного планування у Кам’янець-Подільському

У Кам’янці збудують три казарми покращеного планування для військовослужбовців Збройних Сил України. Цей проект здійснюється у рамках виконання Доручення Президента України по будівництву житла для українських армійців.

За повідомленням заступника начальника управління, на початку другого півріччя планується здати в експлуатацію одну казарму покращеного планування у Кам’янець-Подільському та три – у Хмельницькому. Також очікується, що до кінця 2019 року військовослужбовці заселяться до решти будівель, повідомляє Хмельницька обласна державна адміністрація.

– Проект з житловим фондом для військовослужбовців у гарнізонах Хмельниччини  продумали до деталей. Він відповідає стандартам НАТО. Кошти на зведення житлових комплексів виділено з державного бюджету України, – зазначив полковник Василь Стеців.

За виділені кошти планують виконати усі необхідні роботи для комфортного проживання військовослужбовців: від улаштування фундаменту до встановлення сантехнічних приладів та благоустрою території.

Коментарі
keyboard_arrow_up