Дощ, сніг, мороз? На яку погоду слід чекати кам’янчанам цього тижня

Дощ, сніг, мороз? На яку погоду слід чекати кам’янчанам цього тижня
  • Уже другий тиждень не вщухають розмови про те, що ось-ось Україну засипе раннім снігом.
  • То чи слід готуватись кам’янчанам цього тижня до снігопаду?

Карпати уже засипало снігом. Синоптики кажуть, що цими опадами згодом притрусить усю західну Україну. “Укргідрометцентр” склав свій прогноз погоди для Кам’янця на щойно розпочатий тиждень.

Понеділок 30 жовтня. День розпочався похмурим і дуже вітряним ранком. Схоже, така тенденція протримається до кінця тижня. Температура повітря коливатиметься в межах +2 - +5 градусів за Цельсієм. Ба більше, згідно прогнозу, на сніг можна орчікувати ще сьогодні!

Вівторок 31 жовтня. Цей день вважається передвісником містичної ночі Хелловіна. У Кам’янці в ніч на вівторок буде 0 градусів за Цельсієм. За попередніми прогнозами, сніжитиме вночі. Вдень буде +5 градусів, тому випаде дощ.

Середа 1 листопада. У перший день останнього осіннього  місяця температура повітря буде, як напередодні - 0 - +5 градусів. Дощ із ймовірним снігом випаде лише вночі. А от в денну пору року опадів не прогнозується.

Четвер 2 листопада. Цього дня темпертура повітря трохи зросте - до максимальної позначки в +8 градусів за Цельсієм, а вночі буде +3 градуси. За попереднім синоптичним прогнозом, увесь день дощитиме.

П’ятниця 3 листопада. Цей день буде таким же, як попередній - лише дощ і +8 градусів за Цельсієм.

Коментарі
keyboard_arrow_up