"Фліт", daKooka, Sasha Boole їдуть до Кам’янця на «Zagata Music Day»

"Фліт", daKooka, Sasha Boole їдуть до Кам’янця на «Zagata Music Day»
Фото з мережі Інтернет
  • Вже незабаром, 15 липня, у Кам’янці вперше пройде «Zagata Music Day».
  • Подія об’єднає шанувальників якісної української музики та поцінувавчів літератури й кіно.

15 липня на території Руської брами пройде «Zagata Music Day». Презентацію події, до речі, можна послухати на День молоді. Учасники матимуть змогу взяти участь у різних майстер-класах, відвідати кіномайданчик та літературну сцену. А ще буде насичена музична програма.

Хто виступатиме?

Музичну сцену «Zagata Music Day» відкриє Михайло Якимчук («Як ми»). Хлопця у Кам’янці знають завдяки його участі в гурті «La Belle Verte». А 15 липня музикант виступить з індивідуальною програмою.

 

 

 

 

На концерт із виступом приїде знаний український кантрі виконавець - Sasha Boole. Музикант із Чернівців, та до Кам’янця приїжджає із виступами не вперше.

 

 

daKooka – молода вокалістка, композитор, автор пісень у стилі поп-рок, піано, тріп-хоп, регі. Виконавиця брала участь у шоу «Голос країни» та найбільше запам’яталася тим, що творить незабутню атмосферну музику.

 

 

«Zвуки Zемли»
- гурт, що грає музику в поєднанні таких стилів як регі, рок, фанк. Хлопці теж виступатимуть на «Zagata Music Day».

 







Psycho, indie rock виконуватиме Олег Каданов, учасник гурту «Оркестр Че».
 




Гурт «Фліт» знаний, передусім завдяки пісні «Їжачок». Улюблений панк-гурт з Івано-Франківська виконає на «Zagata Music Day» як нові пісні, так і улюблені хіти.
 

 

Павло Нечитайло –  учасник гуртів «Пропала Грамота» та «Zapaska», виступить на «Zagata Music Day» із акустичними композиціями.

 

 

Квитки на подію можна придбати в кав'ярні «Smart Coffee» (навпроти ТЦ "Ювілейний"), в кінотеатрі «Дружба», або замовивши їх у соцмережах чи за номером телефону (098 59 96 197). Перші 50 квитків коштують 80 гривень. Далі ціна зросте.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up