І в сніг, і в дощ - теплотехніки працюють задля кам’янчан

І в сніг, і в дощ - теплотехніки працюють задля кам’янчан
  • Історія про те як теплотехніки зігрівають містян та їх родини

5 грудня 2018 року близько 16.00 до аварійно-диспетчерської служби зателефонували: «Зникло теплопостачання в дитячому садку №15 по вулиці «30 років перемоги»,17».

У цей час дітей із садочку забирали батьки і розходились по домівках. Робочий день добігав кінця, але працівники бригади прибули на місце пориву теплотраси. Незважаючи на сніг з дощем, теплотехніки відшукали місце витоку теплоносія, локалізували його і приступили до ліквідації пориву.

Прорвало трубу діаметром 250 міліметрів, теплотехніки працювали через вхід в тепломережу дитсадка, інакше б довелося довелося зупиняти роботу котельні, і відключати від гарячої води і теплопостачання півмікрорайону.

Працівники «Міськтепловоденергії» вручну на морозі при світлі фар тракторів до пізньої ночі міняли трубу теплотраси, щоб наступного дня діти могли прийти в теплі стіни садочка.

Вночі теплопостачання Дошкільного навчального закладу №15 відновили - 10 працівників та спецтехніка. Прес-служба і керівництво висловлює подяку диспетчеру АДС Єленчаку Денису, слюсарям 6-го розряду Маковському Михайлу та Шпуганичу Віктору, електрозварювальнику Ямяку Руслану, машиністу екскаватора Васильчуку Івану, та начальнику РТМ «Жовтневий» Обачуку Олегу.

Нажаль зношені трубопроводи теплових мереж даються взнаки і забезпечувати теплопостачання в місті працівникам КП «Міськтепловоденергія» вартує героїчних зусиль.

Коментарі
keyboard_arrow_up