Кам’янчан запрошують на фестиваль мистецтв «Світ у твоєму серці»

Кам’янчан запрошують на фестиваль мистецтв «Світ у твоєму серці»
світлина із архіву facebook у спільноті фестивалю
  • У столиці з 27 по 30 квітня вдруге проходитиме Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «Світ у твоєму серці».
  • Долучитися до участі запрошують виконавців та мистецькі колективи з Кам’янця – Подільського.

Упродовж 4 днів ( з 29 по 30 квітня) у Києві проходитиме Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «Світ у твоєму серці». Переможці отримають - 50% оплати на  3 місяці навчання в НАККІМ, подарункові сертифікати на 1000 євро, 500 євро та 300 євро, грошові премії від 5000 грн, статті в журналах, професійна  фото- і відео зйомка та інше. Про це інформує сайті міської ради Кам’янця – Подільського.

Оцінюватимуть конкурсантів члени журі європейського рівня. Зокрема, відомий композитор і автор-виконавець Ніколо Петраш, Народний артист України, соліст вокального квартету "Гетьман", артист ансамблю пісні і танцю Національної Гвардії України Петро Заєць, Народна артистка України, посол миру, кавалер  ордена Святої Марії Наталя Шелепницька, художній керівник  кафедри циркового мистецтва Державної балетної школи  та школи циркового мистецтва (Берлін) Рональд Вендорф.

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті svitserczya.com , або в соцмережах: //www.facebook.com/svitytvoemuserci/?fref=ts чи завдавши питання на електронну адресу:  [email protected]

Коментарі
keyboard_arrow_up