Кам’янчан запрошують на виставку різноманітних видів мистецтва майстрів з Польщі

Кам’янчан запрошують на виставку різноманітних видів мистецтва майстрів з Польщі
Фото з мережі Інтернет
  • Роботи, об’єднані назвою «+48», будуть презентовані в Галереї мистецтв 17 червня.

У Кам’янці відбудеться виставка викладачів Вроцлавської академії мистецтв імені Євгеніуша Гепперта присвячена 100-літтю незалежності Республіки Польща. Відкриття заходу відбудеться 17 червня о 15:00 в Галереї мистецтв.

Назва виставки «+ 48» – це телефонний код Польщі. На заході буде представлено 48 художніх робіт, які виконані у різноманітних видах та жанрах мистецтва. Відвідувачі побачать живопис, графіку, фотографію, скульптурні інсталяції, ассамбляж тощо. Організатори вважають, що показ вроцлавського мистецтва в Україні в усій різноманітності стилів, тем, технік і способів вираження буде цікавий українському глядачеві, стане діалогом, різновидом спілкування та буде сприяти інтеграції творчих середовищ наших країн.

Захід відбуватиметься під Почесним Патронатом Генерального Консульства РП у Вінниці, повідомляють на сайті міської ради.

До речі, свою творчість митці Вроцлава вже експонували у Львові у Палаці мистецтв та в Луцьку в Спілці художників, де виставка знайшла багато поціновувачів.

Помилуватися експонатами з-за кордону можна буде до 1 липня.

Коментарі
keyboard_arrow_up