Кам’янчан запрошують навчитися створювати пластилінову мультиплікацію

Кам’янчан запрошують навчитися створювати пластилінову мультиплікацію
Скріншот із кліпу Віктора Винника і МЕРІ - Теплий дощ, творцем якого є Тетяна Ясінчук
  • У Кам’янці відбудеться майстер-клас на тему пластилінової анімації.

Stop-motion – це лялькова і пластилінова мультиплікація, яка знайома усім із дитинства. За допомогою цієї техніки створені легендарні мультфільми про Чебурашку, «Пластилінова ворона», «Падав минулорічний сніг» та багато інших. І ось жителям Кам’янця-Подільського випаде унікальна можливість навчитися створювати щось настільки ж прекрасне своїми руками. Адже 13 березня о 13:20 у стінах четвертого поверху Кам’янець-Подільського національного університету пройде майстер-клас із пластилінової анімації «Як загубити себе». Авторка проекту режисер-мультиплікатор Таня Ясінчук так пояснює назву майстер-класу:

"Майстер-клас називається, "Як себе загубити", бо, гублячи щось, ми завжди щось знаходимо - можливо, нове, можливо, те, що загубили. В цьому випадку знайдемо те, що ніколи не робили - пластилінову стоп-моушен анімацію."

Окрім того на майстер-класі буде відбуватися мультфільмів-номінантів різноманітних фестивалів. А також Тетяна Ясінчук презентує власні роботи, які не лише встигли знайти свого глядача, а є й лауреатами багатьох конкурсів.

До участі у майстер-класі запрошуються усі бажаючі, вхід вільний.

Коментарі
keyboard_arrow_up