Кам’янчан запрошують приєднатися до Всеукраїнської акції на День закоханих

Кам’янчан запрошують приєднатися до Всеукраїнської акції на День закоханих
Фото з архіву "20 хвилин"
  • У 26 містах України пройде акція «Я люблю своє місто ЗА».
  • Усі охочі кам’янчани також можуть приєднатися до заходу, щоб висловити своє захоплення рідним містом.

У Кам’янці до Дня святого Валентина 14 лютого відбудеться Всеукраїнська акція «Я люблю своє місто ЗА». З 12:30 до 14:00 біля виставкової зали (на перетині вулиць Соборна і Гагаріна) стоятиме локація, де люди будуть залишати свої думки про місто у формі сердець. Також вони зможуть розмістити там свої прохання/ побажання щодо вирішення певних проблем у місті.

Для кам’янчан організатори, представники «Активної Громади», будуть розповідати, як налагодити діалог між громадою та владою. А також пояснюватимуть, як долучитися до обговорення питань на публічних консультаціях для громадян. 

Христина Будурович, одна із ініціаторів заходу, додає:

"Хочу сказати, що ця акція зможе об'єднати тих людей які люблять наше місто, які позитивно дивляться на життя та впровадження інновацій, які допоможуть розвитку демократії та громадянської свідомості. Сподіваємось, що таких охочих буде багато, і це додасть нашим кам'янчанам не тільки гарний настрій, а й буде нести собою інформативно-просвітницьку складову. З нетерпінням всіх чекаємо та запрошуємо у цей день проявити знаки уваги не тільки своїм коханим, а й нашому неповнорному рідному місту Кам'янець-Подільський!"

Ініціатива акції створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка».    

Коментарі
keyboard_arrow_up