Кам’янчани про переваги й недоліки інфраструктури міста (ОПИТУВАННЯ)

Кам’янчани про переваги й недоліки інфраструктури міста (ОПИТУВАННЯ)
Фото з мережі Інтернет
  • Кам’янець-Подільський по-справжньому унікальний, адже поєднав у собі своєрідний ландшафт, давню архітектуру та все ж прагне до сучасного розвитку.
  • Які переваги та недоліки бачать кам’янчани в інфраструктурі міста, читайте у матеріалі.

Впринципі все подобається. Маршрутки нормально їздять. Окрім оцього (вказує на дорогу й тротуар).

Людмила, 45 років

 

Я живу на мікрорайоні, мені здається, що усе у нас на місці. Все влаштовує.

Іван, 60 років

 

Поки у мене маленька дитина, то усе влаштовує. Далі не знаю, як буде.

Оксана, 32

 

Мені здається, що місто достатньо розвинуте. Можу сказати, що не вистачає світлофорів на деяких перехрестях.

Олег, 28 років

 

Я живу у центрі, подобається, що усі необхідні заклади досить близько, можна дістатися пішки, але знаю, що у багатьох районах ввечері досить страшно іти, вони погано освітлюються.

Софія, 17 років

Діліться Вашими думками щодо інфраструктури міста у коментарях.

 

Коментарі (4)
  • Игорь

    В городе Абсолютно отсутствует структура ЖКХ!!!

    В городе Абсолютно нет тротуаров, нет дорог, а город без дорог-это Село!!!
  • Oles Cossack

    Інфраструктурних проблем у місті багато. Спробую навести декілька основних на мою думку. Відсутність декількох розв'язок (лише минулого року з'явилось друге коло на дорозі у місті), також не вистачає шляхопроводу чи тунелю на переїзді колії на селища Жовтневе. Поновлення тротуарів та будівництво нових у відвалених районах міста та навіть на деяких центральних вулицях. Ще невідомо який загальний стан комунікацій під землею вони теж мають свої тривалість експлуатування яка не за горами найближчим часом спливатиме. Тому щоб хоч частково це долати влада бере кредити на поновлення інфраструктури як це робили на прос. Грушевського 2017 року. Але без збільшення надходжень до бюджету місто не потягне значні інфраструктурні проекти а тим більше ремонт тротуарів та доріг. Тому моя пропозиція в створенні спочатку міцного економічного підгруньтя у місті для отримання коштів на інфраструктурний розвиток за допомогою спеціальної економічної зони тому підтримуйте петицію http://petition.kam-pod.gov.ua/petition/rozrobiti-ta-zatverditi-ndustr-alniy-park-kam-yanets.php

  • Анонім

    Не вистачає громадських туалетів. Катастрофічна картина в місцях розташування сміттєвих баків: те що сміття біля баків - це півбіди, а  те що біля них багнюки майже по коліна (а машина, яка вивозить сміття ще більше розтягує цю багнюку), наприклад, у дворах будинків по вул.Гагаріна 40 і 42. Подивіться на тротуари в центрі міста (наприклад по вул.Гагаріна між улицями Д.Галицького і Соборною) там же неможливо ходити!!!
  • Ann Polyukh

    Парк захащенный с корявым асфальтом. Дутко гулять. Нет велодорожек и нормального асфальта. В парке не убирается. Нет мусорок. Могли бы установить камеры видеонаблюдения, чтобы фиксировать кто ломает лавки и дебоширит.тротуары в городе в ужасном состоянии.
keyboard_arrow_up