Кам'янчани у Франції — чим закінчилися перемовини з інвесторами?

Кам'янчани у Франції — чим закінчилися перемовини з інвесторами?
  • Минулого тижня міський голова Кам’янця разом з іншими представниками міської влади поїхали до Парижа, щоб поспілкуватися з французькими інвесторами  
  • Кам’янчани не лише представили інвестиційну та туристичну привабливість Квітки на камені, а й підписали сім міжнародних угод

За словами міського голови Кам’янця, французьких інвесторів зацікавили всі привезені презентаційні матеріали. Упродовж тижня  представники міста спілкувалися з сімома президентами інвестиційних фондів Франції.

Як зазначає міський голова, одна з інвесторів — президент групи компаній "Advent" — спеціально прилетіла з Лондона до Парижа, щоб зустрітися з ними. Ще один співрозмовник колись обіймав посаду прем’єр-міністра Франції.

Кам'янчани привезли з Франції сім підписаних угод. З трьома президентами є домовленість про приїзд до Кам’янця-Подільського влітку для проведення аудиту наших можливостей і підготовки проектних розрахунків. Першим, ким зацікавилися інвестори, стала група компаній «Нова будова», йдеться у повідомленні міського голови у мережі Facebook.

Наразі представники влади працюватимуть над тим, щоб презентувати місто на Міжнародному туристичному салоні, в якому беруть участь всі країни світу.

Є попередні домовленості й про нашу участь в березні 2020 року.

Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича
Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича

 

Коментарі
keyboard_arrow_up