Кам’янчанин не водитиме 10 років і сплатить більше 40 тисяч штрафу

Кам’янчанин не водитиме 10 років і сплатить більше 40 тисяч штрафу
  • Камянецький водій, який тричі відмовлявся проходити алкотест не водитиме 10 років

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд виніс постанову водієві, котрий тричі протягом року відмовлявся пройти тест на вміст алкоголю, хоча поліцейські фіксували у нього ознаки сп’яніння. Повідомляє прес-служба суду.

«Заслухавши пояснення М., вивчивши матеріали справи, вважаю, що вина останнього доведена, а його дії, які виразились у відмові особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп'яніння, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння та за відмову від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп’яніння, кваліфікуються суддею за частиною 3 статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення»  

У судовому засіданні 25-річний кам'янчанин визнав свою вину, яку підтвердили доказами. Чоловік не кермуватиме автомобілем 10 років і сплатить 40800 гривень штрафу.Постанова ще не набрала законної сили і може бути оскаржена до апеляційного суду.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up