Кам'янчанина визнали винним у замаху на життя дружини

Кам'янчанина визнали винним у замаху на життя дружини
Фото: topsknives.com
  • Стався замах на вбивство минулого року
  • Чоловік напідпитку вдарив мисливським ножем дружину в область серця

Подія трапилась в липні 2018 року. П'яний чоловік вирішив з’ясувати з дружиною грошові питання, але вони посварилися. У розпалі сварки, чоловік замкнув вхідні двері на ключ, дістав мисливського ножа і вдарив ним в область серця дружини.

Жінку врятувала мати, яка через вікно залізла до будинку. Зловмисник втік, а матір викликала для доньки швидку допомогу. Медпрацівникам вдалося врятувати її життя. Про це повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільського міськрайонного суду.

У суді чоловік заперечив намір вбивати дружину. За його ж словами, він нарізав ковбасу поряд з ліжком, де лежала потерпіла, зашпортнувся, не втримав рівновагу і впав, таким чином випадково поранив жінку.

Потерпіла, бажаючи вигородити свого чоловіка також заперечила факт умисного нанесення їй удару, просила суд суворо не карати обвинуваченого.

"Суд враховуючи сімейні відносини між сторонами розцінив ці свідчення критично та дослідивши інші докази по справі, визнав гр. К винним у вчиненні замаху на вбивство", йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up