Кам’янець готується зустрічати гостей із США. Рок-гурт «Kutless» виступить біля Ратуші

Кам’янець готується зустрічати гостей із США. Рок-гурт «Kutless» виступить біля Ратуші

«Kutless» у Кам’янці – це 60 кіловат якісного звуку, 30 тонн обладнання, 3 екрани для миттєвої передачі зображення на площі Польський Ринок. Вже 11 серпня шанувальники всесвітньовідомого християнського рок-гурту зможуть прослухати улюблені композиції у Кам’янці – Подільському.

11 серпня чекайте на концерту гурту «Kutless» у Кам’янці – Подільському.

Минулого року гурт уже відвідав українські міста. Але якщо минулого року до цього переліку ввійшли лише 5 міст України, то у 2016 році їх – 11, Київ, Одеса, Мелітополь, Запоріжжя, Херсон, Кривий Ріг, Вінниця, Чернівці, Луцьк, а також Кам’янець – Подільський. Координатори по-секрету зізнаються, що «Kutless» мали б виступати цього річ знову у Хмельницькому, як і у 2015 році. Але склалися певні обставини, завдяки яким талановиті американські музиканти зі світовим ім’ям завітають до Кам’янця  – Подільському.

Захід розпочнеться 11 серпня о 18.00 годині і триватиме до 22.00. Але гурт «Kutless» виступатиме лише упродовж 21.00-22.00 години. На «розігріві» кам’янчан та гостей міста розважатиме молодий український рок-гурт «Айфаунд», фронтмен якого – В’ячеслав Рибіков, учасник проекту «Голос Країни 2014» та конкурсу «Нова хвиля 2014».

І ще один сюрприз від організаторів. Кожен, хто зарезервує квиток на офіційному сайті руху «PULSE», потім матиме змогу взяти участь у розіграші цінних призів.Отримати безкоштовні квитки можна на веб-сайті: http://pulsemovement.com.ua/ . Не впустіть нагоди взяти участь у розіграші призів.

Коментарі
keyboard_arrow_up