Кам'янець піднявся у рейтингу інвестиційної привабливості

Кам'янець піднявся у рейтингу інвестиційної привабливості
Фото Петра Ігнатьєва
  • Міська рада отримала оновлений інвестиційний паспорт

Кам'янець-Подільський, за повідомленням рейтингового агентства IBI-Rating, піднявся на одну позицію вгору - з рівня invВВВ до invВВВ+. Вперше рейтинг міста збільшився після присвоєння у 2016 році, це свідчить про позитивні зміни в економічному і соціальному розвитку міста.

Ефективна реалізація державної політики на місцевому рівні стала основним фактором, який вплинув на підвищення рейтингу. Зазначимо, що, також, посприяло підвищенню рейтингу:

  • стале зростання більшості показників економічного розвитку міста
  • збільшення обсягів коштів направлених на поліпшення інфраструктури міста та їх очікуване зростання у майбутньому
  • успішне впровадження проекту з підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання за участі МБРР

До того ж, аналітики рейтингового агентства IBI-Rating  оновили візитівку міста – інвестиційний паспорт Кам’янця-Подільського. Документ підготували двома мовами: українською та англійською, який орієнтований на залучення як вітчизняних, так і іноземних інвестицій. Паспорт дає вичерпну інформацію для потенційного інвестора про природно-географічні характеристики, систему управління містом, трудовий, промисловий, туристичний та рекреаційний потенціали, екологічний стан.

Ознайомитися з документом можна на офіційному сайті Кам'янець-Подільської міськради в розділі «Економіка»  (завантажити документ) і на сайті агентства IBI-Rating.

Коментарі
keyboard_arrow_up