Кам’янець підраховує збитки. Негода «розгулялася» містом на понад 5 мільйонів гривень

Кам’янець підраховує збитки. Негода «розгулялася» містом на понад 5 мільйонів гривень
  • Поки Кам'янець оговтується від вчорашньої негоди, у міській раді підраховують суму збитків.
  • Кажуть, що сума буде значно більшою, як 5 мільйонів гривень.

Вчора, 26 червня, негода наробила добрячих збитків Кам'янцеві. Місто поступово оговтується від буревію. А у міській раді почали підраховувати суму збитківю

Заступник міського голови, Сергій Бабій, журналістам "20 хвилин" каже, що упродовж наступних трьох днів планують повністю ліквідувати наслідки негоди.

Про те, що накоїв вчора, 26 червня, буревій  коротко описав міський голова, Михайло Сімашкевич, у facebook:

«За підсумками, маємо 151 повалене дерево, 65 пошкоджених дахів будинків, 6 понівечених автомобілів, обірвано 20 кілометрів ліній електромереж, що освітлювали вулиці, залишаються зупиненими 26 ліфтів. На щастя, в будинку по вул. Привокзальній, 22, де у ліфт влучила блискавка, ніхто не постраждав», - йдеться  у дописі міського голови.

Точної суми збитків, яких завдав вчорашній буревій, знатимемо лише за три дні. Але, за словами Сергія Бабія, сума значно перевищує 5 мільйонів гривень. Наразі над усуненням наслідків буревію працює 16 команд.

«Окрема команда обраховує пошкодження 65 дахів. Треба три дня для того. Сьогодні – це вже однозначно не два, не три, і не чотири, і не п’ять мільйонів гривень», - каже Сергій Бабій, - Штаб дав три дня для того, щоб провести всі розрахунки по фінансах».

 

За онолвеннями слідкуйте із "20 хвилин".

Коментарі
keyboard_arrow_up