Кам’янець-Подільський "15-бальний скандал" вирішували у Вінницькому суді

Кам’янець-Подільський "15-бальний скандал" вирішували у Вінницькому суді
Фото з мережі Інтернет
  • Вінницький апеляційний суд захистив конкурсний комітет Кам’янця-Подільського, детальніше у матеріалі

12 квітня Вінницький апеляційний суд оприлюднив рішення щодо результатів конкурсного комітету з визначення перевізників на міських маршрутах .

Упродовж двох місяців тривала судова суперечка. Один з 400 учасників подав до суду через те, що йому не нарахували додаткових 15 балів за наявність матеріально-технічної бази.

За словами заступника міського голови Кам’янця Сергій Бабій, при цьому відповідне документальне підтвердження наявності бази не відповідало чинному законодавству України. Конкурсний комітет проводив засідання відкрито, публічно, з прямою відеотрансляцією та у присутності всіх учасників конкурсу.

«Навколо цієї 15-ти бальної проблеми розгорілись дебати, включно з погрозами. Та й було чого -у разі нарахування двом перевізникам 15 балів вони заводили близько 10 стареньких автомобілів претендуючи на 4 частину всіх вільних місць.», йдеться у повідомленні заступника.

Конкурсний комітет після обговорень прийняв рішення про ненарахування додаткових балів. Виконком одноголосно підтримав комітет своїм рішенням. Суд визнав дії конкурсного комітету та міської влади правильними.

«Я брав участь у судовому засіданні. Колегія суддів надала можливість кожній стороні максимально навести докази і висловити свою правову позицію.

Дорадча кімната і рішення що залишило в силі вже прийняте 11 березня рішення Хмельницького окружного суду на користь конкурсного комітету та виконавчого комітету міської ради.», зазначає Сергій.

Коментарі
keyboard_arrow_up