Кам'янець-Подільський офіційно став "Молодіжною столицею України"

Кам'янець-Подільський офіційно став "Молодіжною столицею України"
  • Сталося це під час форуму молодіжних проектів "Ініціатива-19"

Сьогодні у сесійній залі Кам'янець-Подільської мерії протягом дня триває форум «Ініціатива-19», організований громадськими активістами і режисером Андрієм Зайцем.

Вранці, мер Львова Андрій Садовий офіційно передав статус "Молодіжної Столиці 2019" міському голові Кам’янця-Подільського Михайлу Сімашкевичу.

"Тепер наше місто - офіційно Молодіжна столиця України! Радий, що сьогодні маємо на форумі молодіжних ініціатив стількох гостей - Міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, його заступника Олександра Ярему, голів правління українського інституту міжнародної політики та національної молодіжної ради України, колегу зі Львова Андрія Садового. 

І найголовніше - приємно бачити в залі захоплені обличчя найкращої, найактивнішої і найпатріотичнішої молоді, молоді Кам'янця-Подільського, яка робить наше місто таким яким воно є. Дякую за це!", повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook міський голова Кам'янця. 

Протягом заходу містяни та гості Кам'янця-Подільського мають змогу відвідати різноманітні презентації, послухати запрошених спікерів і взяти участь у воркшопах та панельних дискусіях.

Коментарі
keyboard_arrow_up