Кам’янець танцює на фестивалі хореографічного мистецтва (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Кам’янець танцює на фестивалі хореографічного мистецтва (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • Уже традиційний для Кам’янця фестиваль-конкурс “Радея-Dance” шостий рік поспіль приймає гостей із різних куточків України.
  • Сьогодні, 31 березня, відбулося урочисте відкриття танцювальної події.
  • Учасники із 7 областей з’їхалися, щоб підкорити кам’янецьку сцену.

 

Уже о 10:00 у актовому залі РЦКМ “Розмай” не було де яблуку впасти - численні глядачі прийшли насолодитися виступами та підтримати своїх улюбленців. Яскраво серед присутніх виділялися самі учасники фестивалю - костюми дивували оригінальністю та самобутністю. Відкривати танцювальне шоу випала честь кам’янецькому ансамблю “Світоч” із композицією “Український сувенір”.

Також представляють свої міста учасники із Запорізької, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Херсонської та Хмельницької областей.

Кожен танець супроводжувався бурхливими оваціями, адже колективи достойно виконували номери у різноманітних жанрах, дивуючи глядачів постановкою та унікальними сценічними образами. Так на сцені сьогдні можна було побачити то дракона, то інопланетян, то образне представлення подиху вітру, краси природи і людини.

Усього на фестивалі буде представлено 67 танцювальних номерів. Судять учасників фахівці своєї справи зі столиці та інших міст України.

Кам’янець на фестивалі представляють шість колективів, а переможців грандіозного заходу обіцяють назвати уже ввечері. Слідкуйте за оновеннями на сайті “20 хвилин”.

Нагадаємо, що завтра о 12:00 на площі Польський ринок відбудеться флешмоб та майстер-клас від учасників та журі конкурсу.

Коментарі
keyboard_arrow_up