Кам`янець у блогах: казка двох земель та суміш готики

Кам`янець у блогах: казка двох земель та суміш готики
  • Блоги мандрівників наповнені враженнями про найкращі куточки України.
  • Серед улюблених міст подорожей є і Кам`янець-Подільський.
  • Якою постає “квітка на камені” у блогосфері - дізнавалися журналісти “20 хвилин”.

 

Блоги про мандрівки зараз дуже популярні. Напевно, кожен мріяв, споглядаючи фото та відео улюблених блогерів, раптово зібрати рюкзак і поїхати до омріяного міста. Кам`янець-Подільський також неодноразово ставав місцем паломництва блогерів.

Ми підготували перелік блогів, де згадується Кам`янець.

Блог Ірини Пустиннікової - це зібрання репортажів із різних куточків світу та України. Кам`янець серед усього різноманіття постає рівноцінною перлиною світової культури, а фотографії журналістки, дозволяють побачити місто з нетипової точки зору.

Блог Дмитра Бабюка дозволяє зануритися в минуле Кам`янця-Подільського. Історичні нариси дають можливість побачити давнє місто стираючи вплив століть. Факти у матеріалах підібрані настільки вдало, що описані старовинні вулиці знову оживають в уяві.

Свої власні враження про Кам`янець яскраво описав Орест Зуб. Блогер розповідає про цікавинки міста, захоплено відгукується про історичну спадщину. Для нього атмосфера Кам`янця нагадує казку двох різних земель. А по внутрішньому колориту, на його думку, місто втре носа всім. 

Діана Малолєткіна, блогер із Тернополя також відмітила Кам`янець у своєму списку подорожей. Запевняє, що “відвідати в Кам'янці-Подільському варто - все! Старим містом я просто люблю блукати, там практично все становить історичну цінність”. Жінка розповідає про ціни на житло, їжу, коментує сервіс та нові пам`ятки.

Цікавим є погляд на "квітку на камені" у блозі Львівського мандрівника. Особливо вразила блогера фортеця:  “Однак саме в той момент, коли я побачив замок, я зрозумів, що в Кам’янець я точно добирався не дарма”. Захоплено автор підмітив картини, які залишають художники під час фестивалю “Республіка”.  Загалом місто для Львівського мандрівника постає як “дуже дивна суміш готики, старовини та розваг для молоді”.

Усі використані фотографії взяті із блогів вказаних авторів.

Коментарі (1)
  • Євгеній

    Для мене особисто Кам"янець не поступається Львову,Києву,Одесі. Іноді навіть випереджає їх. Люблю Кам"янець https://ua.elenapuzatko.com/kamyanec-podilskij/

keyboard_arrow_up