Кам’янецькі школярі боролися за місця у фіналі пісенного конкурсу (ФОТО)

Кам’янецькі школярі боролися за місця у фіналі пісенного конкурсу (ФОТО)
  • Сьогодні відбувся міський пісенний конкурс «Стандарт-фест-2019»
  • Участь у якому взяли учні усіх шкіл міста

Сьогодні у міському будинку культури Кам’янця-Подільського провели міський пісенний конкурс «Стандарт-фест-2019». Запропонували ідею проведення конкурсу учасники гурту «Музичний стандарт», щоб розвинути вокальний жанр і знайти таланти серед учнівської молоді. Депутати міської ради підтримали ініціативу музикантів.

На сцені будинку культури, кілька годин тому, співали учні усіх шкіл міста. Підтримати учасників прийшли наставники, батьки, друзі та небайдужі кам’янчани. Серед виконуваних пісень лунали всесвітні та українські хіти. Проте переважна кількість виступів виконувалися українською, музика була мелодійною і протяжною. Хтось із захопленням спостерігав за виконанням, а хтось нудьгуючи від одноманіття просидів цілий фестиваль дивлячись у телефон.

Кожен учасник старався виконувати пісні якнайкраще і дібрав до виступу яскравий образ. Класична маленька чорна сукня, блискучий комбінезон, сорочка в горошок, тендітна вечірня сукня – і це не вся стильна палітра. Від найменших, до найстарших учасників із віртуозною серйозністю виконували пісні і дотримувалися продуманих образів.

На кінець фестивалю депутати обрали дев’ять фіналістів, які виступлять на концерті до дня міста, їм вручили подарунки. Переможці отримають грошові призи, від першого по третє місце від 3 тисяч до 1 тисячі гривень, інші ж учасники не залишаться з пустими руками і отримають по 500 гривень, зазначила прес-служба мерії. У кінці гурт-ініціатор виконав музичну композицію спільно із учасниками «Стандарт-фесту-2019».

Коментарі
keyboard_arrow_up