Кам’янецький будинок культури відновить свою роботу через 2 місяці

Кам’янецький будинок культури відновить свою роботу через 2 місяці
Міський будинок культури, який згорів у 2013 році, реконструюють. Хоч він ще не відкрив двері для відвідувачів, але працівники щодня виходять на роботу.

У Кам’янці третій місяці тривають ремонтні роботи у будинку культури. Як розповідають працівники будинку культури, довелось чекати майже 2 роки, як розпочалась реконструкція приміщення. Влітку почистили всі стільці та вимили задимлені стіни. Вже оновили систему теплопостачання. Вона дозволяє регулювати температурний режим в різних приміщеннях. 


- Наразі тривають ремонтні роботи по периметру зали, - каже директор Департаменту гуманітарної політики міськради Альона Кузема. – Ми закупили повністю новий одяг для сцени, пульт для освітлення та технічні засоби. 
За словами Альони Куземи, це обійшлось міському бюджету майже в 2 мільйони гривень. Проте є ймовірність того, що через 2 місяці на місцевій сцені знову виступатимуть колективи. Адже працівники увесь час, коли будинок не працював, ходили на роботу, писали сценарії та готували концерти. Без зарплати не залишилися. 


- Вже й забув, коли виступав на цій сцені, - каже працівник будинку культури Юрій. – Тут роботи ще надовго вистачить, щоб привести її до ладу. Але головне, що процес вже пішов. Штукатурять стіни, згодом пофарбуємо. Скоро зможемо й концерти організовувати.

Коментарі
keyboard_arrow_up