Кам’янецький музей у танцювальному батлі із 14 країнами світу. Кам’янчан просять голосувати

Кам’янецький музей у танцювальному батлі із 14 країнами світу. Кам’янчан просять голосувати
Скріншот із танцювального відео музею
  • Кам’янець-Подільський історичний музей-заповідник змагається зі 48-ми музеями з чотирнадцяти країн світу у танцювальному батлі.

Кам’янець-Подільський історичний музей-заповідник представляє Україну на «Museum Dance-off 5»., де змагається за перемогу зі 48-ми музеями з чотирнадцяти країн світу.

Аби потрапити до фіналу конкурсу, музей має набрати якнайбільшу кількість голосів. Голосування за нього розпочалося 23 квітня о 15:00 та сьогодні, 24 квітня, о 15:00 завершиться. Голосувати можна будь-яку кількість разів. Для цього потрібно:

1. Зайти на сайт http://www.whenyouworkatamuseum.com/ 23 квітня з 15:00 по 15:00 24 квітня.

2. Клікнути на активне посилання CLICK HERE TO CAST YOUR VOTE (поставити галочку, що ви не робот та натиснути на кнопку SUBMIT CAPTCHA)

3. Далі у переліку з 3-х музеїв, що представляють Східну Європу, обрати Кам’янець-Подільський музей.

4. Натиснути на кнопку VOTE.

Проголосувати можна ще сьогодні, 24 квітня, до 15:00.

 

На сайті музею йдеться:

Танцювальний конкурс Museum Dance Off, запроваджений американськими музеями, пройде вже вп’яте. Кожного року музеї з усього світу змагаються за звання «найкращих танцюристів». Це  жартівливий конкурс, який дає можливість колективу розслабитись та згуртуватись навколо цікавої ідеї. В цьому році представлено 48 музеїв з 14 країн. З усієї України в конкурсі прийняла участь тільки наша установа!

Ми вирішили не лише станцювати, й відзняти відеоролик з сюжетом. В нашому відео злодій вночі прокрадається в музей грошей у Ратуші, де його намагаються зловити співробітники. Тікаючи, він викрадає «чарівний» браслет, який переносить його на різні об’єкти нашого музею. Нарешті, побачивши, як у нас класно, він повертає вкрадену річ листом назад у музей. Все це дійство розгортається під пісню Фарелла Вільямса «Happy».

Коментарі
keyboard_arrow_up