Кам’янецькому «паспортному столу» закупили додаткове обладнання

Кам’янецькому «паспортному столу» закупили додаткове обладнання
Фото із сайту міськради
  • На першому поверсі Кам’янець-Подільської міської ради монтуватимуть обладнання для виготовлення українських ID-карток та біометричних закордонних паспортів.
  • Роблять це, аби розвантажити чергу у Кам’янець-Подільському відділі Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.
  • Вже закупили обладнання для оформлення і видачі паспортів.

Згодом кам’янчани матимуть змогу оформлювати і отримувати українські ID-картки та біометричні закордонні паспорти на першому поверсі будівлі міськради. Уже закупили необхідне обладнання. Гроші на встановлення цієї робочої станції виділив депутатський корпус.

Як інформує прес-служба Кам’янець – Подільської міської ради, мета – розвантажити чергу у Кам’янець-Подільському відділі Державної міграційної служби України в Хмельницькій області, що знаходиться зараз по вулиці Князів Коріатовичів, 68.

Фото із сайту міськради

 «Отримали обладнання для оформлення і видачі українських ID-карток і біометричних закордонних паспортів. Його монтаж розпочинаємо сьогодні. Але сам процес триватиме близько місяця. За цей час маємо встановити канали зв'язку з ДП "Українські спеціальні системи", провести навчання працівників, отримати ключі доступу. Тому наразі це - лише перший крок до того, аби розвантажити чергу в паспортному столі на Жовтневому» - йдеться у дописі Михайла Сімашкевича у  facebook .

Коментарі
keyboard_arrow_up