Кіно, ігри, воркшопи та видовищний косплей: у Кам’янці відбулася «Бруківка» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Кіно, ігри, воркшопи та видовищний косплей: у Кам’янці відбулася «Бруківка» (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • 22 червня, у Кам'янці-Подільському стартував другий Міжнародний кінофестиваль «Бруківка».

Учасники та гості фестивалю мали нагоду сфотографуватися на червоній доріжці і придбати подарунки ручної роботи на ярмарку.

Урочисте відкриття «Бруківки» відбулося о 16:00 у Кінозалі Будинку культури. Глядачам презентували короткометражний фільм про Кам’янець-Подільський. Ведучі представили членів журі, учасників і програму заходів фестивалю. До вітального слова було запрошено Андрія Зайця – організатора фестивалю і мера міста Михайла Сімашкевича. Міський голова вручив Андрієві нагороду «За заслуги перед міською громадою».

Упродовж 2 днів фестивалю відвідувачі могли подивитися конкурсні фільми у Кінозалі, відвідати воркшопи та зіграти у настільні ігри.

23 червня у холі з 10:00 до 20:00 ярмарок з особливими подарунками ручної роботи «Вулик» збільшився. Цього разу гості могли не лише купувати подарунки для близьких, а й відвідати майстер-класи  з виготовлення прикрас, приготування печива, створення дизайнерського блокнота та інших. Воркшопів проводилося більше і відвідувачі могли поглибити свої знання стосовно галузі кіно.

Родзинкою фестивалю став конкурс косплеїв, де 20 учасників втілювали в життя героїв коміксів, аніме, фільмів, ігор і демонстрували оригінальний образ. Дефіле учасників, що відбувалося у Кінозалі, оцінювало глядацьке журі.

На першому місці – героїня Idamaria з японської манги “Defence Devil”.

На другому місці – образ Спартанця з кінофільму “300“.

На третьому місці – герой Crystal Maiden з гри “Dota 2“.

Автор: Діана Ляшук

Коментарі
keyboard_arrow_up