Коли у Кам`янці з`явиться гаряча вода?

Коли у Кам`янці з`явиться гаряча вода?
  • На календарі уже 8 вересня, проте жителі Кам`янця і далі продовжують обходитися без гарячої води.
  • Коли включать водопостачання - вирішили з`ясувати журналісти “20 хвилин”.

Кам`янчани розповідають, що у квартирах гарячої води немає. Проте більшість з них не пам`ятає, коли зазвичай підключають воду.

А от кам`янчанин Сергій запевняє - включення гарячої води у місті відбувалося наприкінці серпня. У прес-службі КП “Міськтепловоденергія” підтвердили, що минулого року першого вересня гаряча вода уже була у квартирах кам`янчан.

Журналісти “20 хвилин” вирішили також уточнити у працівників комунального підприємства, коли містяни зможуть користуватися гарячою водою. На що нам відповіли, що пояснення ситуації із водою вони вже надали на офіційній сторінці у мережі Фейсбук.

У вказаному повідомленні йдеться про те, що затримка виникла у зв’язку з ремонтом трубопроводів на магістральних відгалуженнях, де сталися прориви. Окрім того, до 5 жовтня будуть проводитися роботи з реконструкції мереж по проспекту Грушевського, на відрізку від вул. Тімірязєва до вул. Героїв Небесної Сотні та вул. Пушкінської. Лише після повного завершення усіх ремонтних робіт з`явиться можливість надати гаряче водопостачання всьому місту.

 

 

Коментарі
keyboard_arrow_up