Масові середньовічні битви та лицарські турніри: у Кам’янці відбудеться «Форпост-2018»

Масові середньовічні битви та лицарські турніри: у Кам’янці відбудеться «Форпост-2018»
Фото із архіву "20 хвилин"
  • Фестиваль «Форпост 2018» у Кам’янці стартує уже цього вікенду.
  • Організатори обіцяють масові середньовічні битви, лицарські турніри та всесвітньовідомі гурти із фольк-музикою.

Уже вшосте у Кам’янці-Подільському відбудеться фестиваль середньовічної культури «Форпост». З 1 по 3 червня на території Старої фортеці клуби військово-історичні реконструктори проведуть лицарські бої. До речі, жити вони будуть у відтвореному поселенні 14-15 століть. На разі для участі у дійстві зареєструвалося понад 300 учасників з усієї України, повідомляє видання «Поділля-Центр». Завітають до Кам’янця-Подільського і гості з-за кордону – музичні гурти із Білорусії зіграють фольк-композиції.

Фестиваль буде відбуватися на двох майданчиках. У Старому замку встановлять акустичну сцену, а на валах зможуть гості події зможуть послухати «важку» музику.

«Цього року "Форпост 2018" буде ще цікавіший, ніж в минулому. Нововведень буде дуже багато, і вони будуть стосуватися концептуальності підходу, якості організації, інфраструктури і масштабів дії. Як завжди, буде багато майстер-класів, історичних танців і середньовічного побуту, а також музики різних жанрів», - йдеться на офіційній сторінці заходу.

Окрім того у програмі середньовічного фестивалю Форпост 2018 очікується відтворення масових середньовічних битв, лицарські бої та поєдинки на мечах, турнір зі стрільби із лука, майстер-класи історичного танцю та ремесел, вогняне шоу.

На території фортеці під час свята будуть діяти середньовічний ярмарок, автентичні харчевні, вуличний театр.

Придбати квитки, які вартують від 200 до 400 гривень, можна за посиланням.

Коментарі
keyboard_arrow_up