Міська рада приймає пропозиції від кам'янчан щодо перейменування вулиці Ватутіна

Міська рада приймає пропозиції від кам'янчан щодо перейменування вулиці Ватутіна
Фото: Міськрада
  • Топонімічна комісія Кам’янецької міськради підготувала проєкт рішення міської ради ««Про перейменування вулиці Ватутіна в м. Кам’янці-Подільському»», згідно з яким пропонується перейменувати вул. Ватутіна на вул. Василя Сліпака

Нагадаємо, що 23 травня, топонімічна комісія Кам’янець-Подільської міської ради вирішила перейменувати вулицю Миколи Ватутіна на вулицю Василя Сліпака.

Нову назву запропонувала громадські активісти Всеукраїнської ініціативи «Активна громада».

Наразі топонімічна комісія уже підготувала проєкт рішення. Заступник міського голови Вадим Савчук запропонував надати пропозиції з питань перейменування вказаної вище вулиці міста Кам’янця-Подільського. Про це повідомляє прес-служба міськради.

"Пропозиції та зауваження приймаються у письмовому вигляді до 23 вересня 2019 р. за адресою: м. Кам’янець-Подільський, майдан Відродження, 1, каб. 302, або на електронну адресу E-mail: [email protected]", йдеться у повідомленні.

Для довідки: Василь Сліпак - оперний співак, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник Революції Гідності та бойових дій на Сході України. Чоловік загинув у бою від кулі снайпера. 

Коментарі
keyboard_arrow_up