На благодійному кіновечорі режисери Кам'янця зібрали майже 2 тисячі гривень

На благодійному кіновечорі режисери Кам'янця зібрали майже 2 тисячі гривень
  • Вчора відбувся благодійний кіновечір від організаторів міжнародного кінофестивалю "Бруківка", на якому збирали кошти на лікування маленької дівчинки

Вчора організатори міжнародного кінофестивалю «Бруківка» провели благодійний вечір перегляду кіно. Присутнім показали кращі метри української конкурсної програми Кам'янець-Подільського кінофестивалю.

Під час заходу Андрій Заєць оголосив результати інтернет аукціону, на якому переміг Євген Пазюк (Zheka Pazyuk) із ставкою в 1000 гривень. Переможцю вручать ексклюзивний автограф від актора, який зіграв гнома Гімлі у "Володарі Перснів" Джона Ріс-Девіса.

Також до акції долучились ГО "Віра і Світло" із маленьким ярмарком хенд-мейд подарунків.

«Усі зібрані кошти у сумі майже 2000 гривень ми перерахували через Українську Біржу Благодійності на лікування Кирилішиної Владислави Олександрівни із села Новоселиця, Хмельницької області. У дівчинки дистрофічна форма бульозного епідермолізу:
https://ubb.org.ua/uk/project/4512/», йдеться у повідомленні.

На жаль, фінансові можливості сім’ї не дають змоги в повній мірі забезпечити дитину необхідними якісними матеріалами. Через це сім’я змушена звертатися по допомогу до небайдужих людей.

Христина Будурович у мережі Facebook про кіновечір:

«Сиджу з паперовим стаканчиком смачненького чаю і дивлюся фільм "Дякую". Бачу гарні кадри, сюжет, гру акторів, у фільмі тепла пора року - і я туди перенеслась на мить...хоча сиджу у холодному але не менш затишному приміщенні Молодіжного центру "Кам'янець".

Вже кінець року і в голові багато думок, справ які ще потрібно завершити........Але присмак приємного та творчого і сповненого гордості за наш український кіноматограф відчуття не покидає навіть вдома... І лише одне питання з вуст зривається, чому ВИ (людина, яка зараз це читає) не ходите на такі заходи???Тим більше напередодні Св. Миколая коли можна зробити теплішим і ще чиїсь серця!

P.S.: Дякую Андрій Заєць за приємний вечір! Захід на 100% вдався завдяки затишку, приємним людям та гарних та натхненних фільмів»

Коментарі
keyboard_arrow_up