На Кам’янеччині збудуть три нові амбулаторії вартістю понад 18 мільйонів гривень

На Кам’янеччині збудуть три нові амбулаторії вартістю понад 18 мільйонів гривень
фото з мережі інтернет
  • У рамках проекту розвитку сільської медицини на Кам’янеччині побудують три сучасні амбулаторії.

310 сучасних нових амбулаторій будуть збудовані у сільській місцевості у 15 регіонах України. Це перший пул проектів, який затвердили Наказом Мінрегіону, і які реалізовуватимуться 2018 року за рахунок субвенції на розвиток сільської медицини. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

На Хмельниччині затвердили будівництво 27 нових амбулаторій, зокрема у Кам’янець-Подільському районі побудують три нові лікувально-профілактичні заклади:

Голосківська амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Коцюбинського, 12б, в с. Голосків. (Гуменецька об’єднана територіальна громада). Вартість будівництва – 5,9 млн грн.

Вихватнівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул.Центральній, 3в, в с. Вихватнівці (Китайгородська об’єднана територіальна громада). Вартість будівництва – 6,2 млн грн.

Шутнівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул.Подільська, в с. Шутнівці (Слобідсько-Кульчієвецька об’єднана територіальна громада). Вартість будівництва – 6,1 млн грн.

Коментарі
keyboard_arrow_up