На концерті пам’яті Миколи Годійчука публіка аплодувала стоячи, плакала та сміялась крізь сльози

На концерті пам’яті Миколи Годійчука публіка аплодувала стоячи, плакала та сміялась крізь сльози
У Кам’янці-Подільському на День захисника України кам’янчани вшанували пам’ять патріота, Героя України, який загинув у зоні АТО - Миколи Гордійчука.

Вчора, 14 жовтня, рідні та друзі Миколи організували концерт пам’яті «Всі свої». Кам’янчанам показали документальний фільм про Миколу Гордійчука. З екрану до глядачів говорив Коля. Усміхнений, позитивний та енергійний. 
Фільм супроводжувався історіями про Ніка, які розповідали друзі. Для кожного з них від був особливим та рідним. Публіка аплодувала стоячи. Кам’янчани, які відвідали захід, дізналися багато про того, хто загинув, захищаючи Україну від нападників.

Свій, рідний і особливий Микола ніколи не сидів на місті, згадують про нього друзі. З перших подій на Майдані Микола був на барикадах. Після Революції, не сказавши нікому ні слова, поїхав добровольцем в зону АТО. І там став бійцем батальйону спецпризначення «Гарпун» з позивним «Гризун». Микола був справжнім захисником України. Обіцяв, що скоро приїде додому, проте нещадна війна його не відпустила. Поблизу Авдіївки розвідка батальйону підірвалася на розтяжці. Микола отримав численні осколкові поранення й помер дорогою до лікарні. 
Колі немає з нами майже три місяці. Проте він живе з нами через свою музику, тексти, пісні. 

- Останній запис в щоденнику Ніка — заспівати «Пластовий Обіт», - сказав ведучий, квнщик та друг героя Володимир Черняк. – Коля дуже просив, щоб на його похоронах було менше сліз. 
Пластуни виконали цю композицію на концерті пам’яті «Всі свої». 

Кращі кам’янецькі гурти міста виконали пісні та вірші Миколи. 

Команда КВН, в якій грав Микола, заспівала пісню Своєрідного.
У пам’яті кожного Микола залишив про себе загадку. 

Читайте також: Кам'янчанина Миколу Гордійчука Порошенко посмертно нагородив орденом «За мужність»

Коментарі
keyboard_arrow_up