Над Кам’янцем у небо здіймуться повітряні змії (Програма фестивалю)

Над Кам’янцем у небо здіймуться повітряні змії (Програма фестивалю)
  • Вже цих вихідних, упродовж 5 та 6 квітня, у Кам’янці відбудеться міні-фестиваль повітряних зміїв.

Уже традиційний фестиваль повітряних зміїв у Кам’янці підготував для учасників багато сюрпризів. У програмі заплановано ігри, майстер-класи та пізнавальні лекції від різноманітних гостей. Стартує захід уже завтра. Реєстрацію можливо здійснити за посиланням та внести 60 гривень.

У суботу, 5 травня, об 11:00 розпочнеться реєстрація учасників. Уже о 12:00 юні учасники фестивалю зможуть приміряти на себе роль поліцейських. У рамках заходу правоохоронці навчатимуть усіх бажаючих правил поведінки під час небезпечних ситуацій.

О 13:00 стартують перші командні змагання із запуску повітряних зміїв. А о 15:00 розпочнуть працювати майданчки майстер-класів від народних майстрів та пластунів. Анонсують, що там будуть навчати петриківському розпису.

О 16:00 кам’янчан запрошують поспілкуватися із речником МОЗ України Олександром Ябчанкою, який розповість про майбутнє охорони здоров'я, про сімейну медицину та лікарів. Уже ввечері, опісля командних змагань, відбудеться ще одне тематичне спілкування «Відверта розмова» із психологами.

Завершиться перший день свята нагородженням переможців та розмовами біля ватри.

Не менш насиченим буде 6 травня. Уже о 9:00 на учасників чекає екскурсія містом. Об 11:00 відбудуться сімейні змагання із пілотування зміїв. Ще однією родзинкою свята стане зустріч о 13:30 із повітроплавцями, які будуть розповідати про дослідження польотів на повітряних кулях.

О 17:00 відбудеться закриття фестивалю, а через півгодини відбудуться вільні польоти.

Більше дивіться у програмі фестивалю. За деталями можна звернутися за телефоном (097)-74-77-384.

У програмі можливі зміни*

Коментарі
keyboard_arrow_up