“Наш формат” із Кам’янця знявся у пародії на фільм “Сам удома”

“Наш формат” із Кам’янця знявся у пародії на фільм “Сам удома”
Скріншот із відео на Youtube
  • Кам’янецький режисер Олександр Слободянюк відзняв пародію на відомий фільм “Сам удома”.
  • Відео, у якому знялися учасники гумористичної команди “Наш формат” з Кам’янця, було опубліковане 17 грудня на сервісі Youtube і лише за добу набрало більше 100 тисяч переглядів.
  • Як створювали українську версію голівудської комедії, читайте у матеріалі від “20 хвилин”.

 

Герої відео “Один у хаті”, яких зіграли учасники кам’янецької гумористичної команди “Наш формат”, відтворили ключові моменти оригінального фільму, додавши українського колориту. Журналістам “20 хвилин” режисер національної версії різдвяного хіта Олександр Слободянюк розповідає:

"З ідеєю зняти дане відео до мене звернувся Вова Черняк (наставник команди "Наш Формат"). Вони брали участь у Тернопільській лізі сміху, і їм для відеоконкурсу потрібно було зняти відеоролик. Основний сценарій був написаний зазделегідь. Багато ідей придумувалось вже безпосередньо на зйомках. Хлопці зі своєї сторони прописували діалоги, я зі своєї - як то все має бути в кадрі. Кожна сцена знімалась 5-10-15 разів! Знімалось все три дні, і два дні зайняв монтаж. Найбільше часу пішло на підбір звукового ряду".

Виникало під час зйомок багато цікавих та смішних моментів:

"Колосально пощастило з погодою! Сніг в кадрі вніс свою різдвяну атмосферу. Смішні моменти виникали постійно!  Важко було знімати і стримувати сміх!) В сцені коли дід (Павло Мельничук) б'є по голові колядників (Ігор Барило і Артем Мартиросян) трохи не розрахували з дистанцією і Артем Мартирося реально отримав по голові лопатою. Подібне відбулось і у сцені з колесом!. Сцена з мотоблоком знімалась на людній вулиці, і нам доводилось зупиняти людей і машини, щоб ті не з'являлись в кадрі. Дякувати Богу, всі ставились до цього з розумінням. В сцені виходу Кевіна (Володимир Черняк) з туалету, герой мав бути лише у одному халаті! Було дуже холодно, йшов сніг і ми хотіли відзняти сцену з одного-двох дублів, але коли Вова виходив з туалету він зімпровізував і заспівав пісню Олега Вінника "Ніно" українською мовою! Це було несподівано і дуже смішно! Тому пісню ми залишили у відео!"

Режисер також додає, що творці відео не сподівалися на такий успіх та думають ще створити відео-історії.

"Взагалі коли знімали відео не очікували, що воно настільки сподобається глядачам, так швидко розійдеться в соціальних мережах, набере більше 100 тисяч переглядів за добу на YouTube, що загальноукраїнські інформаційні агенства опублікують відео і новину про нього в себе на сторінці! Ми дуже задоволені результатом і вже подумуємо над іншими історіями!"

Дякуємо за розмову Олександру Слободянюку та бажаємо творчого натхнення усій команді.

А ось тут можна переглянути і саме відео

Коментарі
keyboard_arrow_up