Непорозуміння між волонтерами: розподіл коштів задля порятунку чотирилапих Кам'янця

Непорозуміння між волонтерами: розподіл коштів задля порятунку чотирилапих Кам'янця
  • Учасники пробігу задля порятунку чотирилапих зібрали 2640 грн 
  • Кошти передали волонтерській групі «Няв-Гав - Допомога тваринам - Кам'янець-Подільський»
  • Але у звіті адміністрація зазначила, що вони отримали 1945 грн
  • Журналісти "20 хвилин" вирішили розібратися у ситуації щодо коштів зібраних на благодійному забігу

Нагадаємо, що напередодні святкування дня Молоді у Кам'янці-Подільському провели благодійний забіг задля порятунку чотирилапих. 

"Учасники пробігу зібрали 2640 грн. Ці кошти були передані волонтерській групі «Няв-Гав - Допомога тваринам - Кам'янець-Подільський» (https://www.facebook.com/groups/1170217786461293/), йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

Організовували захід департамент гуманітарної політики спільно із Молодіжною радою міста. Журналісти "20 хвилин" помітили, що у звіті волонтерської групи зазначена інша сума і вирішили розібратися у ситуації.

На питання щодо зібраних коштів адміністратор групи "Няв-Гав Допомога тваринам Кам'янець-Подільський" відповіла:

"На сайті міської Ради за "Забіг ради чотирилапих" зазначено що зібрано 2640грн, а ми виставили, що на картку прийшло лише 1945грн.

Біг влаштовували школа "Славутинка" та в допомозі їм була Т. Ц., яка на той час була модератором групи."

За словами Ольги жінка не повідомила волонтерів, що забіг буде в підтримку "Няв-Гав Допомога тваринам Кам'янець-Подільський". 

Т.Ц. повідомила, що зібрані кошти безпосередньо під час забігу (2640 грн) передали волонтерам групи "Мурка".

​Адміністатор групи "Мурка" О.О. повідомила:

"Групі "Няв-Гав Допомога тваринам Кам'янець-Подільський" кошти збирала безпосередньо "Славутинка" (1945), решту коштів, оскільки ми були учасниками забігу забрали на стерилізацію 14 кішок. (2640 грн) Ми це питання офіційно узгодили.

Щодо раніше зазначеної групи, то її представники не з'явилися на забіг, хоча їм писали."

Заступниця завідувача відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради Ліля Шкира повідомила:

"Під час пробігу було зібрано 2640 грн і передано волонтерській групі "Няв-Гав". Також учасники пробігу попросили номер рахунку, куди додатково можна було б перерахувати кошти на підтримку безпритульних тварин і таким чином на картку було отримано ЩЕ 1945 грн ".

Як наслідок, між групами виникло непорозуміння і сварки, проте ніяких проблем щодо розподілу зібраних коштів немає.

Коментарі (3)
  • Nataliya Egorova

  • Nataliya Egorova

    Шановна пані Тетяна Цісар повідомила нас  учасників групи Няв Гав 28 числа о 10 вечора що 29 числа о 10 годині буде забіг ради чотирилапих щоб ми взяли тварин  ті які прилаштовуються що будуть бажаючі взяти , звісно що майже нікого не було оскільки такі дійства попереджають  наперед за кілька днів. Майже у всіх волонтерів є маленікі діти  і  в ніч на ранок нічого не вирішується.  Засновником Мурки і є Татяна Цясар
  • Lili Shkyra

    Будьте уважніші!!! Під час пробігу було зібрано 2640 грн і передано волонтерській групі "Няв-Гав". Також учасники пробігу попросили номер рахунку, куди додатково можна було б перерахувати кошти на підтримку безпритульних тварин і таким чином на картку було отримано ЩЕ 1945 грн. Не вводьте людей в оману. Дякуємо, за небайдужість до подій міста!
keyboard_arrow_up