Нічна аварія: як комунальники Кам’янця ліквідовували прорив водопроводу

Нічна аварія: як комунальники Кам’янця ліквідовували прорив водопроводу
Фото прес-служби
  • Сталася аварія 7 лютого на перехресті вулиць Францисканська та Кузнечна
  • Під час ремонтних робіт припинили водопостачання на 4 вулицях

7-го лютого близько другої ночі на перехресті вулиць Францисканська та Кузнечна сталося аварійне пошкодження водопровідної мережі.

На місці працювала аварійна бригада КП МТВЕ, працівники якої, незважаючи на нічний час і морозну погоду, локалізували пошкодження. Як наслідок, було припинено водопостачання житлових будинків по вулицях Татарська, Зантуська, провулок Михайлівський та частини вулиці Зарванської, повідомляє прес-служба комунального підприємства "Міськтепловоденергія".

«Перед нами поставали дуже серйозні виклики — старий сталевий трубопровід не витримав навантаження і тріснув у місці з’єднання, відтак, довелося частину його замінити. Роботи масштабні та трудомісткі ускладнювали мороз, більш як триметрова глибина розташування труб і пісчана структура ґрунту, який весь час осипався. Люди працювали по двоє: один копає - інший страхує», коментує інцидент заступник директора з водопостачання Боднар Сергій.

«Під час аварійно-відновлювальних робіт на пошкодженому трубопроводі було задіяно 12 працівників та 5 одиниць спецтехніки. До 19 години вечора тривали зварювальні роботи, промивання трубопроводу та запуск води в систему. Вночі водопостачання вдалося відновити. Просимо у споживачів вибачення за незручності та водночас запевняємо, що доклали максимум зусиль для відновлення подачі води до міста.», йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up