Нічна перевірка від поліцейських

Нічна перевірка від поліцейських
Фото прес-служби
  • Вночі працівники поліції провели профілактичні заходи із виявлення найпоширеніших правопорушень на вулицях міста

Цієї ночі поліцейські патрульні Кам’янця спільно з Нацгвардійцями провели профілактичні заходи найбільш розповсюджених видів правопорушення на вулицях та в інших публічних місцях міста. 

Проводили це з метою стабілізації криміногенної ситуації на території міста, реалізації державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, виявлення осіб, які вчинили злочини, повідомляє прес-служба поліції міста.

Упродовж ночі поліцейські виявили двох нетверезих водіїв на автомобілях «Volkswagen” і “Mercedes”. На горе-водіїв склали адміністративні протоколи за статтею 130 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення.

Також правоохоронці склали адміністративні матеріали за статтею 178 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення за появи у громадських місцях п’яних осіб, та зафіксували кілька випадків порушень правил дорожнього руху. 

Під час відпрацювання було перевірено раніше судимих осіб, які перебувають на обліку у поліції та перевірено дотримання умов зберігання зброї у власників мисливської зброї.

Коментарі
keyboard_arrow_up