Нічні пожежі на вулицях Дружби народів та Героїв Небесної сотні

Нічні пожежі на вулицях Дружби народів та Героїв Небесної сотні
  • Сьогодні у Кам’янці-Подільському горіли кафе і підвал

Сьогодні о 03:22 пожежники отримали повідомлення про пожежу у кафе, що на вулиці Дружби Народів.

На місце події прибули вогнеборці 2-го загону. В складі ланок газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння пожежі. Під час розвідки, на свіже повітря надзвичайники вивели 44-річну жінку із опіками та передали медикам. 

Пожежу площею 50 квадратних метрів локалізували о 03:35 та ліквідували о 03:40, вогонь не поширився на магазини, що знаходилися поруч. Гасили вогонь 8 рятувальників на 2 одиницях пожежної та спеціальної техніки. Наразі вогнеборці встановлюють причини пожежі.

Цього ранку, у пожежників була робота. О 05:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні багатоквартирного житлового  будинку на вулиці Героїв Небесної Сотні.

До місця події прибули чергові караули рятувальників 5 та 6 Державних пожежно-рятувальних частин. Пожежу площею 4 квадратних метри локалізували о 05:15 та ліквідували о 05:19.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі. Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Хмельниччини, травмованих та загиблих на пожежі не було.

Коментарі
keyboard_arrow_up