Одружитися за добу можна у музеї в Кам’янці

Одружитися за добу можна у музеї в Кам’янці

Якщо хтось хоче узаконити свої стосунки та почуття за 24 години, то це можна зробити у кам’янець – подільському музеї. Церемонію можна провести у стінах Галереї мистецтв, у залах Ратуші та поруч із мурами Старої фортеці. 

Нагадаємо, стартував пілотний проект, котрий має на меті спробувати реєструвати шлюб закоханих за одну добу. Аби протестувати проект, обрали декілька українських міст. До переліку втрапив і Кам’янець – Подільський. Стартує  проекту уже 14 лютого 2017-го року.  Кам’янець – Подільський історичний музей-заповідник пропонує для цього свої локації.

Галерея мистецтв, знаходиться у затишному закутку Старого міста, по вулиці П’ятницька, 11. Полотна майстрів, вишукані вінтажні дзеркала, елітні серванти – це та багато іншого є у фондах Галереї мистецтв.

 Можна зорганізувати одруження у розкішних залах Ратуші, котра розмістилася у серці Старого міста, на площі Польський ринок, 1. Найстаріша ратуша України, до речі.

А, якщо кортить воістину королівського одруження, то можна  скористатися територією перлини туристичного Поділля -  Старої фортеці, по вулиці Замкова, 1.

Безпосереднім учасником проекту буде міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану. Особам, які бажають зареєструвати шлюб у такий короткий термін, необхідно укласти договір про надання відповідної послуги з Кам'янець-Подільським державним історичним музеєм-заповідником. Контактні телефони для запису на реєстрацію та консультацій: (03849) 2-55-33, 0676701268.

Коментарі
keyboard_arrow_up