Опалювальний сезон у Кам’янці-Подільському розпочнеться цього тижня

Опалювальний сезон у Кам’янці-Подільському розпочнеться цього тижня
Михайло Сімашкевич підписав розпорядження, згідного якого у квартирах кам’янчан повинно бути тепло з четверга, 15 жовтня.

Розпорядження міського голови про початок опалювального сезону опублікували на сайті Кам’янець-Подільської міської ради.  

Відповідно до розпорядження міського голови,  в зв'язку зі зниженням середньодобової температури атмосферного повітря впродовж трьох діб до +8 °С на території міста,  опалювальний сезон розпочинається цього тижня. У розпорядженні є також доручення генеральному директору комунадбного підприємства «Міськтепловоденергія» за вимогою приступити до подачі теплоносія у приміщеннях лікарняних та дошкільних закладів, шкіл з 11 жовтня, а також у житлові будинки, установи та організації тепло подати при зниженні на території міста впродовж трьох діб середньодобової температури атмосферного повітря до +8°С.
«У зв’язку з обмеженістю ресурсів природного газу та значною заборгованістю населення міста за спожиту теплову енергію дозволити КП «Міськтепловоденергія» першочергово подавати теплову енергію в житлові будинки, в яких сплата за раніше отримані послуги становить не менше 80%. Теплоносій подавати після погашення боргу мешканцями даних будинків. При необхідності встановлювати режими подачі гарячої води згідно з графіком, або відключати централізоване гаряче водопостачання», - йдеться у документі.  

 

 

Коментарі
keyboard_arrow_up