Орден, реставрація та гроші — про що говорили на сесії міськради

Орден, реставрація та гроші — про що говорили на сесії міськради
  • Земля бійцям, звітність та зміни у міському бюджеті, про це та інше читайте у матеріалі

Сьогодні народні обранці провели 71-шу сесію міської ради, на якій розглянули понад 150 питань. Почалася сесія з того, що міський голова разом із військовими вручив орден «За мужність» III ступеня Людмилі Миколаївні Бурлаковій матері загиблого десантника Едуарда Слободяна. Хлопець загинув на Сході у 2014 році і йому присвоїли орден посмертно.

Депутати відзвітували про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку, про роботу постійної комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності за 2018 рік, про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств.

Як зазначає прес-служба мерії, представники міської влади погодили проекти пов'язаних із виділенням земельних ділянок нашим бійцям. Також затвердили програму ремонтно-реставраційних робіт Петропавлівської церкви 16 століття на вулиці Татарська, 9. 

До міського бюджету надійшли 80 тис. грн, які стануть винагородою переможцям конкурсу на кращий ескізний проект Меморіалу Присязі на вірність України. Крім того, частину цієї суми витратять на капремонт тротуару по вулиці Лесі Українки.

«Крім того, здійснено перерозподіл 1,5 млн грн субвенції на соціально-економічний розвиток, що також надійшла завдяки Володимиру Мельниченку. А саме — на капітальний ремонт з протиаварійними заходами житлового будинку на вул. Пушкінська, 51 і капремонти внутрішньо дворових проїздів та тротуарів. Шляхом перерозподілу виділено 100 тис. грн на безоплатні пільгові медикаменти», йдеться у повідомленні.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up