Перегони немовлят поміж успішних кам’янчан. Місто готується святкувати День Незалежності України

Перегони немовлят поміж успішних кам’янчан. Місто готується святкувати День Незалежності України

Україна зовсім скоро святкуватиме свій 25 День народження. З цієї нагоди вся країна максимально активізує оригінальні та творчі підходи до відзначення державного свята. І Кам’янець – Подільський не пасе задніх.

Кожен мешканець Кам’янця – Подільського, який вважає себе успішним, має змогу поділитися про досягнені вершини перед містом. До 25 річниці незалежності України  у Кам’янці – Подільському організовано проект «Шлях успіху довжиною у 25 років». Учасник обирає категорію, в межах якої хоче оповісти про свій успіх іншим. А є такі: «Історія успіху молодих кам’янчан», «Сімейна історія успіху», «Успішна кар’єра», «Мистецькі успіхи», «Успішний бізнес», «Успішне підприємництво», «Установи бюджетної сфери», «Успішний проект». Але головна умова – віковий тег – 25 років. Обрали? Далі реєструєтеся. А шляхом голосування в мережі Інтернет визначать переможця у кожній із номінацій.  Дедалйн – 01.08.2016 року. Тому, якщо маєте бажання взяти участь у конкурсі успішних кам’янчан, поспішайте. Знайти анкети можна тут, на кожній номінації. Переможців урочисто оголосять 24 серпня.

«Українські повзунки» - це спортивні «забіги» немовлят, котрі ще не можуть ходити. 25 малюків змагатимуться між собою на швидкість. Досить цікаве та неординарне залучення нейменших кам’янчан, які поки що можуть лише повзти до успіху. Подія матиме місце на площі біля міського будинку культури. Старт запланований на 16.00 годину.

Реєстрація учасників триватиме до 20 серпня за номером телефону: 067 381 82 83.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up