Переможець фотоконкурсу «Люблю свій Кам’янець» отримав подарунок

Переможець фотоконкурсу «Люблю свій Кам’янець» отримав подарунок
  • З 18 травня по 7 червня на сайті «20 хвилин» проходив фотоконкурс.
  • Читачі нашого видання вже обрали переможця.
  • У фотоконкурсі беззаперечну перемогу виборола Оксана Дудзяк, яка вже отримала подарунок.

Вчора, 7 червня, завершився фотоконкурс «Люблю свій Кам’янець!», який провели «20 хвилин» спільно із партнером – магазином «Veloman Extreme».

Загалом, участь у конкурсі взяли 21 учасник. Кожен конкурсант у своїх знімках намагався показати, яку частину Кам’янця – Подільського любить найбільше. Упродовж 13 днів читачі kp.20minut.ua голосували за світлину, яка їм припала найбільше до душі.

І саме завдяки голосам читачів маємо переможця – фото Оксани Дудзяк. За світлину, на якій зображена її донька, Богданка,  в костюмі феї, проголосувало 126 користувачів. На другому місці – фото Вікторії Свинарчук, яке набрало 90 голосів. Третє місце – знімок Уляни Яремійчук, за який свої голоси віддали 35 читачів.

А сьогодні, 8 червня, журналісти «20 хвилин» вручили обіцяний подарунок від партнера фотоконкурсу там, де була зроблена світлина переможця – на оглядовому майданчику в Старому місті, з видом на Фортецю.

На питання: «За що ж пані Оксана любить Кам’янець?», переможниця фотоконкурсу відповідає:

«Кам’янець – він наш. Він – рідний. Зелений. Коли приїжджають люди з різних країн, то кожен із них наше місто вважають рідним, своїм, таким гостинним. І хто б не приїжджав, і ми, мешканці міста, вважаємо його неповторним. Ніхто не зможе ні з чим нашу Перлину Поділля порівняти. Одним словом – Кам’янець – це супер!», - каже мати дівчинки, Оксана.

Подарунок від партнера фотоконкурсу -  сертифікат на 15%-ву знижку на придбання будь-якого велосипеда у магазині «Veloman Extreme». Термін дії сертифікату – необмежений. Пані Оксана каже, що саме думали купувати Богданці велосипеда!

 

Коментарі (2)
  • Олег

    Красуня
  • Marta Rymar

    Даночка вітаємо тебе з перемогою! Ти наша красуня, нехай твої перемоги супроводжують тебе по життю! Ми тебе любимо і завжди підтримуємо!
keyboard_arrow_up