Перукаря з Кам’янця визнали кращим на всеукраїнському конкурсі

Перукаря з Кам’янця визнали кращим на всеукраїнському конкурсі
  • У семи номінаціях змагалися 170 студентів-учасників  на конкурсі WorldSkills Ukraine

Конкурс професійної майстерності WorldSkills Ukraine серед студентів проходив у столиці.

Протягом трьох днів у Києві проходив третій конкурс професійної майстерності WorldSkills Ukraine, який організувало Міністерство освіти і науки спільно з роботодавцями. Участь у ньому взяли понад 170 учасників.

Цьогоріч змагання відбувалися за професійними напрямами зварювальні, електромонтажні,слюсарні роботи, підйом і транспортування вантажів, а також кулінарне та перукарське мистецтво і технології моди.

Усі локації розмістили на одній платформі, на кожній учаснику організатори створили належні умови для роботи. За результатами завдань, журі визнало команди з Хмельниччини, Полтавщини, Донеччини, Києва і Волині найкращими.

Перше місце  у номінації «Перукарське мистецтво» здобув кам’янчанин Михайло, який представив Подільський центр професійно-технічної освіти.

“Конкурс є одним із інструментів, які дозволяють показати, що кожна робітнича професія це, передусім, творча професія. А учні вже під час навчання можуть виготовляти якісні та готові до реалізації вироби. Крім того, у молодих фахівців тут є нагода зконтактувати з роботодавцями, отримати запрошення на стажування або вакансію”, – говорить Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич 

Коментарі
keyboard_arrow_up